Elke week 2 artikelen op Facebook

facebook-artikelen-plaatsen

Elke week 2 artikelen op Facebook

Dat lukt niet iedereen.

We horen in gesprekken met onze klanten dat het regelmatig plaatsen van interessante en relevante artikelen een hele uitdaging is. Maar waarom is het eigenlijk belangrijk om regelmatig te posten op Facebook?

Facebook werkt met een algoritme, een soort van rekenmodule, dat bepaalt of het bericht wel of niet wordt getoond. Uw volgers volgen u, omdat het gaat over auto’s en alles wat daarbij hoort. Men is geïnteresseerd in uw bedrijf.

Dat weet Facebook. Daarnaast houdt Facebook bij wat de volgers doen op uw bedrijfspagina. Geeft men een like (duimpje), deelt men het bericht of geeft men een reactie. Alle 3 de mogelijkheden worden meegenomen in het algoritme van Facebook.

Plaatst u dus een bericht waar niets mee gebeurt, dan doet Facebook daar ook niet veel mee. Maar zijn de berichten die u plaatst steeds relevanter voor de volgers, dan gaat Facebook zijn best doen om de berichten bij alle volgers te krijgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Elke maand maken wij 8-10 actuele, autogerelateerde artikelen voor in de nieuwsbrief. Niet elk artikel komt in de nieuwsbrief terecht, meestal worden 3-4 artikelen geplaatst.

Inmiddels plaatsen wij voor verschillende autobedrijven deze 8-10 artikelen ook op de Facebookpagina van het bedrijf. Dit gebeurt aan het begin van de maand en we plannen deze in op de dinsdag en donderdag, beide om 19.00 uur. 

Wat we zien zijn reacties, likes en deelacties van de volgers. Bij het ene bericht iets meer dan bij het andere. Het gaat in de basis om het aanbieden van relevante berichten aan uw volgers. Uw Facebookpagina blijft actueel en bij uw volgers blijft u top-of-mind.

De voordelen:

  • Regelmaat van posten op uw Facebookpagina.
  • Nieuwe volgers erbij doordat uw volgers het kunnen delen.
  • Relevante artikelen naar uw volgers.
  • Kost u geen tijd.

De kosten voor het plaatsen van de artikelen zijn € 25,- per maand (2 berichten per week).
Wilt u hier gebruik van maken, laat het weten. Neem even contact op en we gaan het inregelen voor u.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief