Frans de Hoyer is eigenaar van GW Management.

In 2007 heeft hij GW Management opgestart met als doel auto(dealer)bedrijven te ondersteunen op het gebied van e-mailmarketing in combinatie met social media en websites.

Frans de Hoyer is opgegroeid in de autobranche. Hij heeft in zijn tienerjaren in de werkplaats van het bedrijf van zijn ouders gestaan en heeft, na zijn opleiding aan de IVA in Driebergen in 1990, nieuwe en gebruikte auto’s van verschillende merken verkocht. In de periode 1998-2007 heeft hij gewerkt als Consultant, Trainer en Used Car Manager en heeft hij o.a. diverse trainingen gegeven bij en voor dealerbedrijven en importeurs. In september 2007 is hij voor zichzelf begonnen en heeft hij GW Management opgericht.

Gedurende de eerste jaren lag de focus op mystery e-mailing en occasion management.  
 
In 2009 is GW Management gestart met e-mailmarketing, het maken en versturen van e-mailnieuwsbrieven voor auto(dealer)bedrijven. In dat jaar werden ongeveer 12.500 e-mails verstuurd. Inmiddels zijn dat er jaarlijks zo’n 2,5 miljoen. 
 
In 2017 is gestart met het bouwen van websites. Met name de combinatie e-mailnieuwsbrief en website zorgt voor goede resultaten bij de diverse bedrijven. Uiteraard wordt dit aangevuld met Google My Business en social media.

Wilt u starten met de e-mail nieuwsbrief, een nieuwe website of een afspraak maken? Neem dan contact met Frans de Hoyer op.

Voorbeelden zien van de e-mail nieuwbrieven, klik hier

Voorbeelden zien van websites, klik hier

Bekijk hier mijn ervaringen in de Autobranche via mijn LinkedIn profiel

Frans de Hoyer

Meld u aan voor onze nieuwsbrief